Varelotteriet

Spil med i Varelotteriet

Varelotteriet logo

NY SPILLEPLAN OG NYE VILKÅR

VARELOTTERIET HAR FÅET NY SPILLEPLAN OG NYE VILKÅR FOR SPIL:

Varelotteriet har, som tidligere meddelt, fået ny spilleplan (godkendt af Justitsministeriet) og nye vilkår for spil. Vilkårene ændrer på mulighederne for at spille med i Varelotteriet.

Med Varelotteriets nye spilleplan er der gevinstudtrækning hver 14. dag. Det betyder, at 6 trækninger (én sæson) bliver spillet i løbet af 3 måneder i stedet for de tidligere 6 måneder. Trækningsfrekvensen bliver derfor 2 gange pr. måned. Prisen for 6 hele trækninger vil fortsat være den samme, men bemærk, at hvor der tidligere er spillet en serie med 6 trækninger i løbet af 6 måneder, spilles der nu 2 sæsoner af 6 trækninger og i alt 12 trækninger i løbet af 6 måneder. En halvårlig serie af 12 trækninger og med hele lodder koster derfor 2 gange 260 kr. (520 kr.), hvilket vil sige 2 gange prisen af de tidligere halvårlige serier af 6 trækninger.

Lodnumre kan frem til den 13. oktober 2016 konverteres til halve lodder, hvorefter der kan spilles med i en halvårlig serie af 12 trækninger til samme pris som tidligere (260 kr.). Hvis lodnumre ændres til halve lodder, vil en eventuel gevinst tilsvarende blive halveret.

Der kan spilles på:

 • Hele lodder med udbetaling af fuld gevinst.
  Pris 260 kr. for 6 trækninger (én sæson).
  Fornyes hver 3. måned.
 • Halve lodder med udbetaling af halv gevinst.
  Pris 260 kr. for 12 trækninger (én serie).
  Fornyes hver 6. måned.

Hvis du ophører med at spille inden den 1. januar 2017, vil den nye spilleplan og de nye vilkår for spil alene betyde, at din sidste spilleperiode vil blive spillet i løbet af 3 måneder og vil ophøre pr. 31. december 2016 – men med samme antal trækninger.

Du er velkommen til at kontakte os på 39 29 60 88 eller via info@varelotteriet.dk. Herudover er det også muligt at få nærmere information ved din forhandler

3 ud af 5 vinder….

Varelotteriet er et af Danmarks ældste lotterier, grundlagt i 1887. De første cirka 100 år bestod gevinsterne af købmandsvarer.

Du kan vinde på mange måder!

Bliver dit nummer ikke trukket ud, vinder du måske alligevel. Vores sidegevinster betyder nemlig, at når et nummer bliver udtrukket, så vinder de to nærliggende numre også.

60 procent betales tilbage i gevinster!

Varelotteriet betaler mere end 60 procent af indsatserne tilbage til spillerne, hvilket er cirka 40 procent mere end Danmarks største spil. De penge, der ikke går tilbage, bruges ubeskåret til velgørende, sociale og humanitære formål ifølge aftale med Justitsministeriet.

Spillet består af 205.000 numre fra 1 til 205.000. Spillet strækker sig over et halvt år og kaldes en serie. En serie består af 6 trækninger (måneder).

Sidst i hver måned udtrækker Notarius Publicus (Københavns Byret) vindernumrene. På et halvt år (en serie) udtrækkes der i alt 41.664 hovedgevinster med tilhørende 83.328 sidegevinster. Alt i alt 124.992 gevinster, hvilket gør Varelotteriet til det mest gevinstsikre spil i Danmark, hvor der er gevinst på 3 ud af 5 lodnumre i hver serie.

Den største gevinst i hver serie (hvert halve år) er på 2 millioner kroner kontant. Denne gevinst bliver udtrukket i 6. trækning (sidste trækning i en serie). I de øvrige 5 trækninger i en serie, er hovedgevinsten på 1 million kroner. I alt udbetales gevinster for mere end 31 millioner kroner hvert halve år.

Faktisk kan man være så heldig at vinde 5 gange hver måned på samme nummer, idet

 • 1. Ens eget lodnummer udtrækkes som hovedgevinst
 • 2. Lodnummeret før udtrækkes – og man får sidegevinst
 • 3. Lodnummeret efter udtrækkes – og man får sidegevinst
 • 4. Det 2-cifrede endetal udtrækkes
 • 5. Endetallet lige før eller lige efter ens eget endetal udtrækkes – og man får sidegevinst.

Eksempelvis endetal 99 udtrækkes og dermed får 98 og 00 sidegevinst.

Held og lykke…

Se mere på…

Varelotteriet