Lotterier

Varelotteriet & Landbrugslotteriet

Varelotteriet logo
landbrugslotteriet logo

Husk at forny dine lodseddeler.

Har du ikke mulighed for at komme ind i butikken og hente dit/dine lodder er det også muligt at overfører pengene for lodseddlen + porto til butikkens konto. Kontakt butikken hvis du ønsker at få sendt dit/dine lodder, og få oplyst prisen for fornyelse og forsendelse… tlf 97125535

VIGTIGT ved overførsel… der skal som minimum stå et lod nr. på overførslen i tekst feltet…

Her er lidt fra Landbrugslotteriet ang. hovedgevinsten fra
august 2016 trækning…

500.000,- til dame fra Herning

En dame, der ønsker at være anonym, blev den heldige vinder af 500.000,- gode danske skattefrie kroner, da august måneds gevinster blev trukket.

Lodsedlen er købt hos Jack-Pot, Silkeborgvej 32, Herning.

Det var Liza fra Jack-Pot, der fik fornøjelsen af at ringe til spilleren med den glade nyhed.

Liza, der har været ansvarlig for Landbrugslotteriet i mange år, kunne fortælle spilleren at hendes nummer var udtrukket med denne måneds hovedgevinst på i alt 1 million kr. Da nummeret er delt på 2 halve lodsedler er der i alt 2 vindere, der hver får 500.000,- kr. – den anden vinder bor i Gørlev på Vestsjælland.

Hun blev naturligvis både glad og overrasket og kom kort efter ind i butikken for at få en gevinstvejledning. Den glade vinder har spillet på sin lodseddel i en del år og er således en trofast spiller – men det er første gang hun prøver at vinde en af de helt store gevinster. Hun er nu på efterløn, så synes at gevinsten kommer på det helt rigtige tidspunkt.

Indtil videre er gevinsten en hemmelighed som kun vinderen og hendes mand kender til.

Samme dag, var vinderen inviteret i byen til spisning, af barnebarnet, og fastholdte at det var barnebarnet der skulle betale, selvom hun nu havde vundet 500.000,-  ”men så inviterer jeg ud en anden aften, når jeg lige har vænnet mig til tanken”, fortalte vinderen.

Jack-Pot har været forhandler af Landbrugslotteriet i mange år og har navn på alle deres trofaste spillere – man er således sikker på at få sin gevinst, selvom man ikke selv ser man har vundet.

Butikken er koblet op online til lotteriet og man kan derfor hurtigt og nemt både forny og sælge nye lodsedler – endda med mulighed for selv at vælge sit lykketal.

 

Mere end hver anden vinder…

Landbrugslotteriet er det af de tre gamle klassiske lotterier, der har den største hovedgevinst, på 4.000.000,-. Gevinsten er desuden skattefri! Der er i alt over 106.000 gevinster pr. halvår til fordeling på kun 210.000 lodseddelnumre. Man vinder altså gennemsnitligt på mere end hver anden lodseddel.

Der tilbagebetales 62% til gevinster – til sammenligning tilbagebetaler Lotto 45%.

Det er lige nu og frem til 25. oktober, at du kan sikre dig en lodseddel i Landbrugslotteriet for det næste halvår. Lodsedler kan købes hos en af lotteriets 570 forhandlere eller på lotteriets hjemmeside. Uanset hvordan du køber, noterer vi dit navn, adresse og mobilnummer, så vi kan sende dig en SMS el. brev, når lodsedlerne skal tjekkes for gevinster og fornyes til næste halvår”.  Det er billigt at spille med, kun 280,- for et halvt år

Link: Varelotteriet

Link: Landbrugslotteriet

 

Held og lykke med spillet

landbrugslotteriet logo
Varelotteriet logo
landbrugslotteriet logo